Pravo na zamenu i odustajanje od kupovine

Pravo na zamenu i odustajanje od kupovine


Zlatara Mitić prodavnice

Ukoliko ste proizvod kupili u nekoj od naših prodavnica imate mogućnost da u roku od 30 dana od dana kupovine proizvode zamenite za druge ekvivalentne vrednosti. Mogućnost odustajanja od kupovine ne postoji. Zamena se može izvršiti u našoj radnji gde je proizvod kupljen 

Kupovina na daljinu

Proizvodi poručeni online, telefonom ili mejlom mogu se zameniti za druge ekvivalentne vrednosti u roku od 30 dana.,

Od kupovine na daljinu možete i odustati u roku od 14 dana od kupovine, pri čemu Vam vraćamo novac.

Proizvode kupljene na daljinu donestite radi vraćanja ili odustajanja u našu prodavnicu gde će biti izvršen pregled proizvoda. Ukoliko nam pošaljete takve proizvode poštom na adresu pošiljka će Vam biti vraćena.

 

Preduslovi za ostvarivanje prava na zamenu ili odustajanje od kupovine:

Prihvatićemo vraćene proizvode isključivo ukoliko ste ih samo probali, kao u prodavnici, nikako ukoliko ste ih nosili i koristili. Proizvodi će prilikom preuzimanja biti provereni da li su nošeni, korišćeni ili oštećeni.

Preduslov za realizaciju ovog prava je da uz proizvod priložite neoštećeno originalno pakovanje, garanciju i račun, a zamena se može izvršiti jedanput.

Poklon vaučeri se ne mogu unovčiti.

Gravirani proizvodi se ne mogu zameniti niti se od njihove kupovine može odustati. Takvi proizvodi su personalizovani nakon prodaje i smatraju se finalnom prodajom.

Ukoliko ste proizvod primili kao poklon, novac će biti vraćen licu koje je platilo proizvod.

Refundiramo cenu proizvoda, ne i troškove poštarine i manipulacije.