Poručivanje i način isporuke

Informacije o poručivanju i dostavi

Obrada porudžbenice

Sve porudžbine koje pristignu od ponedeljka do petka do 12 časova biće obrađene istog dana, porudžbine pristigle nakon 12 časova ili tokom vikenda (uključujući i Državne praznike) biće obrađene prvog sledećeg radnog dana.

Isporuka

Sve proizvode poručene preko našeg sajta ili telefonom šaljemo POST EXPRESS-om, pažljivo upakovane kako ne bi došlo do oštećenja prilikom transporta. Cena poštarine na našem sajtu je informativnog karaktera, te za tačan iznos možete proveriti zvaničan cenovnik POST EXPRESS-a na ovom linku.

Termini isporuke

Očekivani rok isporuke proizvoda koji su raspoloživi je do tri radna dana od potvrde prudžbine. Isporuke se ne vrše u dane vikenda i u dane Državnih praznika.

Pakovanje, transport i bezbednost

Prozvodi se isporučuju na željenu adresu adekvatno upakovani i zaštićeni od oštećenja u transportu. Svaki proizvod ćete primiti u originalnoj poklon ambalaži sa pripadajućim domaćim i internacionalnim garancijama. U slučaju da Vaša porudžbina kasni ili da primite oštećeno pakovanje ili proizvod Vaša je obaveza je da nas odmah, bez odlaganja obavestite. Ukoliko to ne učinite istog dana kada ste pošiljku preuzeli ne snosimo odgovornost za nastala oštećenja i štetu.

Prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira proverite svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja (pocepani delovi i ugnječenje) paket ne bi trebalo da preuzmete. U ovom slučaju potrebno je da nas odmah pozovite telefonom 012/71-00-341 (radno vreme mozete proveriti na ovom linku) ili nam pošaljite e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu zlataramitic@hotmail.com i navedete razlog zbog koga ste odbili da preuzmete paket. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas, najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke, pozovite telefonom na broj 012/71-00-341 , ili pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu  zlataramitic@hotmail.com  i opišete kakav problem imate. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.